Laten we kennis maken!

Mijn naam is Valérie van Grootveld en samen met mijn gezin woon ik in Oosterbeek. Na een carrière in de vastgoedwereld, besloot ik mijn hart te volgen en mijn passie te omarmen.

De oprichter van Noov staat in een blauw pak teken de opening van een deur.
De oprichter van Noov geeft een privécursus aan een cursist. In haar hand heeft ze een handboek.

Met de geboorte van mijn dochter Elodie in april 2023, ontdekte ik mijn roeping als hypnobirthing docent. Het is mijn missie geworden om andere ouders te begeleiden op hun reis naar een kalme en krachtige geboorte-ervaring.

Ik straal enthousiasme uit in alles wat ik doe. Wanneer ik niet bezig ben met mijn passie voor hypnobirthing, vind je me vaak op de golfbaan & in de keuken. Maar mijn grootste vreugde vind ik in de kostbare momenten die ik deel met mijn gezin, Elodie en mijn liefdevolle echtgenoot.

Ik kijk er echt naar uit om je te ontmoeten! Wees gerust dat je warm wordt verwelkomd met een stralende glimlach.

Wat we doen

Waarom Noov?

Tijdens de bevalling van ons sterrenkindje Nova werden we overspoeld door pijn en paniek. Het verlies van ons eerste kindje tijdens de zwangerschap was heel verdrietig. In het ziekenhuisbed voelden we ons machteloos, zonder controle en met weinig kennis van wat er zou komen. Mijn man stond aan mijn zijde, maar wist niet hoe hij me kon helpen.

Die ervaring liet ons vastbesloten achter: dit moest anders. We wilden onze angsten overwinnen en ons voorbereiden op een andere bevalling. Samen besloten we een hypnobirthing cursus te volgen tijdens de zwangerschap van onze dochter Elodie.

Gelukkig verliep de geboorte van Elodie heel anders. Dankzij de technieken die we geleerd hadden, kon ik de controle houden, me ontspannen en vertrouwen op mijn lichaam. Het was een positieve ervaring waar ik met warmte op terugkijk. Daarom ben ik Noov gestart, in de hoop anderen te steunen op hun eigen reis naar een positieve geboorte-ervaring.

"Machteloos, zonder controle en met weinig kennis van wat er zou komen"
"Wij streven naar het creëren van een wereld waarin zwanger zijn, bevallen en moeder zijn worden gezien als bronnen van vertrouwen"
Valérie geeft met passie en kennis de hypnobirthing cursus. Vanuit haar eigen ervaring en de technieken uit de cursus inspireert zij stellen dat ze ook een mooie bevalervaring kunnen hebben, ook als het niet helemaal volgens plan verloopt. Wij zijn super blij met Valérie en weten dat je in goede handen bent.
Helianthe Rusken, oprichter Mucha Mama

We support them!

Hier komt een tekst te staan over het goede doel die Noov support. Je kunt hier kort wat vertellen over het goede doel en hoe Noov hieraan brijdraagt.

Website bezoeken